Muzeul itinerant al lui Cristiano Ronaldo a ajuns la Lisabona

| 22 sep, 19:26

Muzeul itinerant al starului fotbalului portughez Cristiano Ronaldo a ajuns la Lisabona, unde fanii au ocazia să admire trofeele și amintirile pe care atacantul lui Real Madrid le păstrează în muzeul său din Madeira, informează EFE.

Amplasat în centrul Parcului Eduardo VII din Lisabona, muzeul oferă un tur al succeselor celui considerat în mod oficial de către Federația portugheză de fotbal drept cel mai bun fotbalist lusitan din toate timpurile, chiar și peste legendarul Eusebio.

Printre cele mai importante piese expuse figurează Balonul de Aur cucerit în 2013, o Gheată de Aur și premiul rezervat celui mai valoros jucător din Liga spaniolă în sezonul 2012/2013.

Muzeul, care va putea fi vizitat până pe 15 octombrie, include și o proiecție cu momentele cele mai importante din cariera internațională a lui Cristiano Ronaldo, precum și cele mai spectaculoase performanțe ale atacantului, atât la nivel de club cât și la echipa națională.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 30 ani, are începând din decembrie 2013 un muzeu în orașul său natal, Fuchal, capitala arhipelagului Madeira, în care expune unele dintre cele mai importante trofee cucerite în cariera sa fotbalistică.

Înainte de Lisabona, trofeele au fost prezentate la Faro și Vlamoura, în regiunea portugheză Algrave, iar după capitala portugheză, muzeul itinerant va ajunge la Madrid.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ