N-a mai rezistat! Ce decizie a luat soţia lui Răzvan de la Neaţa după ce a aflat că a fost înşelată

| 01 iul, 13:53

Devenita cea mai compatimita femeie din Romania, dupa ce a fost inselata de sotul ei cu Lidia Buble, nevasta lui Razvan Simion sufera in tacere. Pentru nimeni nu este usor sa afle ca partenerul de viata te-a "tradus" cu altcineva mai tanar. Acesta este si cazul Dianei Simion, nevasta prezentatorului de la "Neatza" fiind inselata de sotul ei cu cantareata Lidia Buble

Pana la iminentul divort de barbatul cu care este casatorita din 25 septembrie 2000, sibianca inca nu isi poate reveni din socul adulterului.

Diana Simion a hotarat sa se razbune asa cum poate, stergand de pe contul ei de Facebook toate fotografiile in care apare alaturi de sotul sau. In schimb, fosta partenera de viata a "matinalului" antenist a lasat imagini in care este alaturi de grupul ei de prietene, in vacante, iar paharele de vin sunt nelipsite.

Totodata, la ora 4:00, in noaptea in care in presa au aparut imagini cu Razvan iesind din blocul Lidiei Buble, Diana a postat o melodie cu subinteles.

Este vorba despre piesa "Kozmic Blues", hit-ul faimoasei cantarete britanico-gruzine Katy Melua. Iar versurile sunt cat se poate de emotionante: "Trece timpul / Prietenii se intorc impotriva ta / Dar continui sa merg mai departe / Dar nu am aflat niciodata de ce / Continui sa imi urmez visul / M-am saturat sa incerc sa fie bine / Nu e nimic decat inca o zi de singurate" - sunt cateva dintre versurile melodiei pe care Diana Simion a postat-o pe Facebook.

Intr-un comunicat de presa, Razvan Simion anunta ca s-a despartit de Diana si ca spera la un divort discret, fara scandal.

 

Citeşte şi: Cât va dura relaţia dintre LIDIA BUBLE şi RĂZVAN de la Neaţa. Previziuni triste despre viitorul lor

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ