Narcisa Lecuşanu, noul secretar de stat al Ministerului Tineretului şi Sportului

| 26 feb, 18:25

Narcisa Lecuşanu a fost numită, vineri, în funcţia de secretar de stat al Ministerului Tineretului şi Sportului, potrivit unui comunicat oficial al ministerului.

Evenimentul a avut loc la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului şi s-a desfăşurat în prezenţa ministrului Elisabeta Lipă, precum şi a responsabililor din direcţiile de resort ale ministerului. Narcisa Lecuşanu a înlocuit-o pe Carmen Tocala în funcţia de secretar de stat.

Noul secretar de stat în domeniul politicilor de sport a evidenţiat prioirităţile mandatului său, şi anume:

1) finalizarea cu succes a proiectelor privind politicile pentru sport, aflate în derulare

2) iniţierea pregătirii viitoarei generaţii de sportivi, care vor reprezenta România la următoarele ediţii ale Jocurilor Olimpice.

"Dacă există bunăvoinţă, se poate face orice. Trebuie şi vreau să mergem mai departe şi să realizăm, măcar într-un procent cât mai mare, ceea ce ne-am propus. Îmi doresc ca, atât timp cât suntem aici, să facem astfel încât să lăsăm ceva în urma noastră. Nu îmi place să vin pur şi simplu la muncă şi să stau mult. Îmi place să fac fiu eficientă, îmi place să lucrez în echipă, deoarece am învăţat că lucrurile frumoase se construiesc numai în echipă. Cred în această echipă şi vreau ca, împreună, să realizăm obiectivele propuse în scurtul mandat pe care îl avem. Aş vrea ca, atunci când voi pleca, să las în urma mea o situaţie un pic mai bună decât cea actuală", a declarat Elisabeta Lipă, Ministrul Tineretului şi Sportului.

Narcisa Lecuşanu a absolvit, cu diplomă de master, Institutul de Educaţie Fizică şi Sport din Bacău, iar, până în prezent, a ocupat postul de vicepreşedinte în cadrul Federaţiei Române de Handbal. Ca sportiv de performanţă, a evoluat, de-a lungul timpului, în echipele de handbal: C.S. Ştiinţa Bacău, Kometal Skopje, „BVB 09” Dormund, „TV” Lutzelinden, Ikast Bording EH, şi „DH” Aalborg. Cea mai înaltă distincţie sportivă obţinută a fost titlul de vicecampioană mondială în anul 2005. De asemenea, din palmaresul Narcisei Lecuşanu se numără cucerirea, în două rânduri, a Cupei Cupelor (2002 şi 2007) precum şi numeroase titluri de campion naţional în România, Germania şi Macedonia.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ