Nea Popa din La Bloc a DISPĂRUT fără urmă, după ce CASA i-a fost scoasă la licitaţie

| 23 oct, 18:05

Actorul Tudorel Filimon, mai cunoscut drept Nea Popa din serialul „La Bloc” a pierdut si casa pe care o detinea in cartierul Andronache. Se pare ca vila i-a fost scoasa la licitatie si nimeni nu stie unde se afla actorul.

Noul proprietar spune ca nu l-a cunoscut personal pe Filimon, insa si-a dat seama ca el a locuit acolo pentru ca actorul nu si-a schimbat adresa de corespondenta, asa ca toate scrisorile, inclusiv instiintarile de plata de la banci ajung tot la fosta sa locuinta.

„Nu stiu unde locuieste. Eu stau aici de cateva luni. Daca nici cei de la banca nu-l gasesc, iar scrisorile ii vin tot aici, eu cum sa dau de el? A venit doar o ruda de-a lui acum ceva timp sa intrebe de el, insa doar atat. E pacat, mai ales ca l-au executat pentru o suma destul de mica. Doar vreo 30.000 de euro. La ce prieteni are, actori si directori de teatru, puteau sa faca o cheta sa-l ajute. ”, a spus precizat noul proprietar.

Inainte sa se mute la vila, cu 7-8 ani in urma, Nea Popa a stat la bloc, intr-un apartament din Colentina, insa vecinii spun ca el a vandut acest imobil pentru a investi in casa.

CITEŞTE ŞI Nu o să-ţi vină sa crezi ce se întâmplă cu Aspirina din Las Fierbinţi în viaţa REALĂ: Este mai RĂU ca în film

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 oct, 00:41
roberto
Super-oportunitate de castig la domiciliu!
Avem nevoie de cei mai seriosi oameni, pentru cel mai serios program de lucru la domiciliu! Cerinte: varsta minima de 18 ani, cunostinte minime de folosire a calculatorului, de lucru cu documente word si pdf, de navigare pe internet, de utilizare a email-ului. Oferim instruire gratuita, pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa solicite detalii la adresa de email: [email protected]
23 oct, 18:50
mihail30
Bani acum, simplu si convenabil !
Bani online! Daca v-ati saturat sa cautati oferte cu adevarat serioase, acum e timpul sa va opriti, pentru ca aici veti gasi ceva ce e deja demonstrat! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi emailul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate, cereti detalii mai multe la adresa de email : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ