Nedorite în țară, autobuzele românești se vând la arabi

| 05 feb, 2014

După ce niciun oraș din România nu s-a arătat interesat de autobuzele produse la Roman Brașov, acum , reprezentanții uzinei se pregătesc să vândă într-o țară arabă șase vehicule Urban Crosstown., informeaztă ECONOMICA.net.

Momentan, cele șase autobuze sunt ținute în stoc de Roman Brașov, iar conducerea uzinei este dispusă să le vândă arabilor cu un discount de 20%.

Preţul de listă al autobuzului Roman este 120.000 de euro, iar cu un discount de 20%, acesta ar urma să scadă la aproximativ 96.000 de euro.

Autobuzul Urban Crosstown are motorizare EURO 5, podea total coborâtă, caroserie autoportantă și dispozitive tehnice destinate să faciliteze accesul persoanelor cu mobilitate redusă.

Urban Crosstown are o capacitate totală de 91 de persoane, pe scaune şi în picioare, şi atinge o viteză maximă de 80 de km/h.

Directorul fabricii, Carol Rugacs, a spus că Roman Brașov este aproape de a încheia un contract de vânzare a celor şase autobuze Urban Crosstown, cu un cumpărător privat din zona Magrebului.

„Cu acelaşi potenţial client negociem şi vânzarea câtorva basculante şi camioane pe care le mai avem. Ar fi vorba de un contract de circa 1 milion de euro”, a spus Rugacs, pentru ECONOMICA.NET.

Primul și singurul lot de zece autobuze Urban Crosstown a fost fabricat în 2008, iar din acesta au fost vândute doat patru bucăți, unor firme de transport internaţional de călători.

Citeşte continuarea pe ECONOMICA.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ