Negoiţă: Într-un fel sau altul, nu vedeţi că toţi avem dosare penale? Ce facem, ne dăm demisia toţi?

| 25 sep, 11:36

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat, luni, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional PSD, că într-un fel sau altul, toată lumea are dosare penale. "Ce facem, ne dăm demisia toţi?", s-a întrebat retoric Negoiţă.

"Acum două săptămâni, suntem într-un proiect cu fostul ministru Pîslaru, care a fost tăvălit prin presă, că tot felul de nenorociri, a fost împins afară, a fost ..şi după aceea s-a dovedit că e nevinovat. Şi cazuri de genul ăsta avem nenumărate. Eu cred că ne dorim o societate normală. O societate normală înseamnă exact ce scrie în Constituţie, adică prezumţia de nevinovăţie. Şi până la urmă, într-un fel sau altul, nu vedeţi că toţi avem dosare penale? Ce facem, ne dăm demisia toţi?", a declarat Robert Negoiţă, la intrarea în sediul PSD.

 

Social democratul a mai spus că "dacă e aşa, înseamnă că facem dosare celor puţini care au rămas fără şi plecăm cu toţii. Ieşim din ţară, nu?"

Biroul Permanent Naţional (BPN) al PSD se reuneşte luni, la sediul central al formaţiunii, pentru a analiza şi lua o decizie politică referitoare la situaţia vicepremierului Sevil Shhaideh şi a ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb.

Social-democraţii trebuie să analizeze la nivelul BPN situaţia creată de punerea sub urmărire penală de către procurorii DNA a vicepremierului Sevil Shhaideh pentru abuz în serviciu în dosarul „Insula Belina”, dosar în care DNA cere şi încuviinţarea urmăririi penale pentru Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene.

Procurorii cer urmărirea penală pentru Rovana Plumb în legătură cu săvârşirea complicităţii la infracţiunea de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în exercitarea funcţiei ministeriale.

Tag-uri: Robert Negoita
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ