Netflix s-a lansat oficial în România

| 06 ian, 20:49

In urma cu cateva luni, oficialii Netflix anuntau faptul ca urmaresc sa se extinda in mai multe state din lume, avand oferte personalizate si preturi diferentiate, iar Wall-Street scria că acest serviciu ar putea fi disponibil din ianuarie.

La Las Vegas s-a anunțat faptul că Netflix poate fi accesat live din România. Venirea rețelei care distribuie conținut video pe net fusese anunțată în 2016, dar nu atît de devreme, notează Tolo.

Specializat în content de filme, seriale, dar nu numai, Netlix are aproximativ 60 de milioane de clienți în toată lumea.


Abonamentul lunar, care poate fi făcut aici, pornește de la 7,99 euro, cel basic, și merge pînă la 11,99 euro, cel premium.

"Strategia noastra de expansiune internationala din ultimii ani a fost sa ne extindem cat mai repede, ramanand totodata profitabili la nivel global. Progresul a fost atat de puternic, incat putem finaliza expansiunea globala in urmatorii doi ani, deci mult mai devreme decat ne-am asteptat. Ne propunem sa obtinem profituri globale semnificative incepand cu anul 2017. Oferim serviciile Netflix in circa 50 de tari si deja am invatat ce continut prefera oamenii. Accelerarea extinderii la 200 de tari va fi posibila mai ales gratie dezvoltarii extraordinare a internetului, inclusiv pe telefoane, tablete si televizoare inteligente", au declarat Reed Hastings, CEO Netflix si CFO-ul companiei, David Wells, intr-o scrisoare catre actionarii Netflix, transmisa la inceputul anului curent.

In Romania exista mai multe servicii de streaming on demand, precum Voyo, TelekomTV.ro, HBOGo.

Tag-uri: HBO, Netflix
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ