NetSafe: automatizarea proceselor de backup şi recovery generează reduceri semnificative de costuri pe segmentul IT

| 19 apr, 11:20

Grupul NetSafe, unul dintre cei mai importanţi distribuitori de soluţii şi produse IT cu valoare adăugată pe segmentele de Security, Networking şi Wireless, introduce în portofoliu soluţia inovatoare BackBox, ce permite automatizarea proceselor de backup şi recovery pentru configuraţiile tuturor echipamentelor din cadrul unei reţele.

 

„Soluţia BackBox răspunde cerinţelor companiilor mari, cu multe echipamente, unde nevoia de automatizare este crescută. Prin implementarea acesteia, este eliminată rutina de administrare manuală a echipamentelor şi a programelor software, salvându-se astfel timp şi resurse alocate proceselor de verificare şi backup. Pentru companii, aceste lucruri înseamnă eficientizare, reduceri semnificative de costuri, dar şi siguranţa că totul se întâmplă la timp şi că echipamente sunt permanent actualizate, cu software la zi şi backup”, spune Doru Manea, CEO al grupului NetSafe.

BackBox oferă o modalitate simplă de automatizare inteligentă a procesului de backup, de restaurare a informaţiilor și de gestionare a tuturor dispozitivelor din rețea prin administrarea centralizată a echipamentelor şi a soluţiilor provenite de la peste 150 de producători diferiți de tehnologie.

Astfel, firewall-urile, routerele, switch-urile și soluţiile de îmbunătăţire ale volumului de încărcare, ce constituie în prezent nucleul dispozitivelor de rețea în cadrul unei  companii, vor putea fi administrate mult mai uşor. Soluţia BackBox este proiectată pentru a se asigura că toate aceste echipamente şi soluţii software continuă să funcționeze eficient și fără efort, eficientizând astfel operațiunile companiilor pentru obţinerea unei performanțe optime.

Odată cu introducerea noii soluţii BackBox în portofoliu, NetSafe devine distribuitor regional al soluţiei BackBox pentru Europa de Est, consolidându-şi astfel poziţia pe piaţa din România. Noul parteneriat face parte din strategia grupului de extindere a portofoliului de produse şi servicii, BackBox fiind al patrulea furnizor intrat în portofoliul NetSafe, în ultimul an, alături de IXIA, Cofense (PhishMe) şi Nomadix.

Despre Grupul NetSafe

Grupul NetSafe este unul dintre cei mai importanţi distribuitori de soluţii şi produse IT cu valoare adăugată pe segmentele de Security, Networking şi Wireless şi desfăşoară operaţiuni în România, Bulgaria, Croaţia şi Ungaria. Compania are o experienţă de peste 13 ani în susţinerea creşterilor vânzărilor atât pentru vendorii pe care îi reperezintă, cât şi pentru partenerii săi de afaceri.

Modul de business este  distribuţia exclusivă, prin intermediul partenerilor şi integratorilor de soluţii, a produselor Fortinet, Barracuda Networks, Ruckus Wireless, Brocade, Savvius, Ixia, PhishMe, Nomadix şi BackBox. Pe lângă distribuţia de echipamente, compania oferă servicii de suport tehnic, suport presales, post sales precum şi servicii de training pentru a ajuta partenerii să integreze rapid şi uşor soluţiile oferite.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ