UPDATE Avion cu pasageri români, ATERIZARE de urgenţă în Franţa

| 22 sep, 08:51

Un avion cu pasageri plecat în această dimineaţă de pe aeroportul Otopeni a aterizat de urgenţă la Marsillia, după ce piloţii au transmis un semnal de urgenţă.

UPDATE 14.20 - Avionul cu pasageri care a decolat în această dimineaţă de pe aeroportul Otopeni, şi a aterizat de urgenţă la Marsillia, va rămâne la sol.

Se pare că aeronava care aparţine companiei portugheze de stat a suferit o problemă tehnică şi va rămâne la Marsillia pentru reparaţii.

Piloţii au transmis un semnal de urgenţă, apoi au fost direcţionaţi de turnul de control, pentru aterizarea de urgenţă.

UPDATE 10.10 - Până la această oră, compania portugheză de stat nu a dat niciun fel de informaţie despre motivul pentru care aeronava a aterizat de urgenţă.

În avionul care a decolat la ora 5 dimineaţa de pe Aeroportul Otopeni către Lisabona se aflau 104 pasageri.

Un avion cu pasageri plecat în această dimineaţă de pe aeroportul Otopeni a aterizat de urgenţă la Marsillia, după ce piloţii au transmis un semnal de urgenţă.

Piloţii au transmis un semnal de alarmă și au fost direcționați de turnul de control, pentru aterizarea de urgență.

Aparatul de zbor, în care erau aproximativ 150 de români, a aterizat la Marsillia. Avionul aparţine companiei portugheze de stat şi se îndrepta către Lisabona.

Compania aeriană nu a spus dacă au fost probleme tehnice sau o urgenţă medicală, acestea fiind de obicei motivele pentru care se aterozează de urgenţă.

Ştire în curs de actualizare.

Citeste si: Panică în zbor: 15 oameni răniţi în avion din cauza turbulenţelor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ