Nicolae Păun, mesaj pentru procurorii pe care i-a ameninţat cu moartea

| 23 feb, 17:56

Deputatul Nicolae Paun a facut declaratii pentru prima data de cand a izbucnit scandalul in care este implicat si colegul sau, Madalin Voicu. Deputatul s-a jurat ca nu a facut nimic ilegal si si-a cerut iertare oamenilor legii pe care i-a amenintat.

"Doresc sa imi cer iertare fata de procurori, fata de institutia din care fac parte, ca am avut iesiri care nu ma definesc! Erau doar simple vorbe spuse la suparare - asa cum se intampla oricui - scoase dintr-o conversatie telefonica intre prieteni, care a avut loc cu multe luni in urma, fara sa banuiesc - ca orice om nevinovat - ca am telefonul ascultat! Exprimandu-mi aprecierea fata de libertatea presei - una dintre cele mai importante cuceriri ale fragilei noastre democratii post-decembriste - sper ca mass-media sa inteleaga faptul ca nu am facut niciun fel de declaratii de presa pentru a nu da loc la rastalmaciri care , odata aparute in spatiul public, sa arunce un oprobiu nemeritat atat asupra mea, cat si a etniei mele. Sper ca presa sa preia cu obiectivitate acest comunicat!", a spus Paun.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ