Nicușor Constantinescu a câștigat în prima instanță procesul cu ANI

| 19 mai, 15:57

Președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a primit marți câștig de cauză în prima instanță care a judecat contestația sa față de o decizie a Agenției Naționale de Integritate (ANI), ce stabilise că s-a aflat în incompatibilitate în perioada în care a ocupat funcția de demnitar ales și membru al AGA la compania publică de apă (RAJA Constanța).

În dispozitivul decizii pronunțată de Curtea de Apel Constanța se precizează: "Admite în parte acțiunea formulată de reclamant Constantinescu Nicușor Daniel în contradictoriu cu pârâții Agenția Națională de Integritate și Crețu Maria (inspectorul de integritate raportor n. a.) și anulează raportul de evaluare nr. 18330/G/II/24.04.2013 întocmit de A.N.I. De asemenea este respinsă ca neîntemeiată cererea de obligare a pârâților la plata daunelor morale'. Decizia Curții de Apel Constanța poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare, relatează Agerpres.

Agenția Națională de Integritate stabilise în 2013 că Nicușor Constantinescu s-a aflat în incompatibilitate din iunie 2008 până în luna martie 2009, perioadă în care deținuse simultan funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța și pe cea de reprezentant al județului în Adunarea Generală a Acționarilor de la SC RAJA SA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ