Nicușor Dan, atac la Gabriela Firea: ”Nu are calitățile pentru nicio funcție publică din primărie!”

| 17 iun, 21:13

Nicușor Dan are o replică acidă pentru Gabriela Firea, după ce primarul general al Capitalei a spus marți seară la Digi24 că l-ar dori ca viceprimar. „N-aș recomanda-o nici ca președinte de scară de bloc”, a spus candidatul PNL-USR.

 

„Aș vrea să întorc politețea Gabrielei Firea, dar nu găsesc nicio poziție în primărie pe care să fie potrivită, nicidecum cea de viceprimar. N-aș recomanda-o nici ca președinte de scară de bloc (o responsabilitate serioasă, dar mai mică decât viceprimar): s-ar plânge că n-o ajută nimeni și ar da în judecată pe toată lumea”, a scris Nicușor Dan, miercuri, pe pagina de Facebook.
El a explicat ulterior, la Digi24, că a aflat de declarația Gabrielei Firea din monitorizarea presei și că nu a mai vorbit cu Gabriela Firea de când era consilier general al PMB.
„E o chestiune de cancan, nimic serios”, a adăugat el.
„Eu sunt candidatul partidelor de dreapta, cele patru partide de opoziție din București pentru Primăria Generală, asta este poziția pe care mi-o doresc”, a subliniat Nicușor Dan, declarându-se „optimist în ceea ce privește viitorul”.
„În ceea ce o privește pe Gabriela Firea, mi-ar plăcea să-i întorc politicos oferta, dar nu are calitățile administrative pentru viceprimar, de fapt pentru nicio funcție publică din primărie”, a adăugat Nicușor Dan.
El s-a arătat optimist și că partidele care îl susțin vor cădea de acord cu privire la aspecte precum candidați comuni la primăriile de sector sau consilieri, în condițiile în care a avut loc o primă etapă de negocieri fără sondaje. „Sondajele vor ajuta la aceste negocieri”, a adăugat el.
Nicușor Dan a exclus o colaborare cu PSD.

 

Tag-uri: Firea, Nicusor Dan, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ