Nicuşor Dan, despre echipa de consilieri anunțată de Gabriela Firea: "Nume triste din istoria expirată a României"

| 18 aug, 20:39

Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, critică echipa propusă de Gabriela Firea pentru Consiliul General, despre care spune că este „o bătaie de joc” la adresa bucureștenilor.

 

Dan afirmă despre Petre Roman și Mitică Dragomir că sunt „nume triste din istoria expirată a României postdecembriste, persoane cu probleme penale”.
„Primarul PSD Gabriela Firea și PSD au dovedit, încă o dată, prin numele propuse pentru Consiliul General, că nu sunt capabili să-i înțeleagă pe bucureșteni și să-i respecte. Nume triste din istoria expirată a României postdecembriste, persoane cu probleme penale - între care și un fost reprezentant de seamă al clubului de fotbal Victoria București, de sub tutela Miliției și Securității - aceasta este oferta pentru Capitala României, în anul de grație 2020. Cu ce o să ajute Petre Roman la modernizarea Bucureștiului, o să planteze panseluțe, din nou, în Piața Universității? O să ofere consiliere pentru un nou 10 august? Cum o să le facă viața mai bună bucureștenilor Dumitru Dragomir? O să-i învețe pe cei din Primărie cum să organizeze licitațiile, o să aducă modelul ceaușist de dezvoltare urbană? Doamna Firea închide apa caldă și lumina de pe acum, nu văd ce ar putea aduce nou domnul Dragomir”, a scris Nicușor Dan marți pe Facebook.
El afirmă că echipa propusă de Gabriela Firea arată cât de mult prețuiește ea orașul și că este „timpul ca acest așa-zis primar să plece”.
„O bătaie de joc mai mare nici nu se putea. Gabriela Firea este izolată complet, nu mai poate să adune nici măcar o listă de consilieri din propriul partid, după ce a fost respinsă, pe rând, de toți foștii parteneri politici cărora le propusese participarea în alianță la alegeri. Fără sprijin politic, fără sprijin din partea bucureștenilor, fără viziune, fugind la rândul său de sigla de partid, Gabriela Firea vine astăzi cu o listă de consilieri din negura istoriei postdecembriste, care jignește memoria bucureștenilor și care arată cât de mult prețuiește această doamna orașul care i-a oferit șansa de a-l conduce. O dată este mai mult decât suficient. Este timpul ca acest așa-zis primar să plece împreună cu toate personajele de tristă amintire pe care încearcă acum să le reactiveze ca să distrugă complet Bucureștiul”, a mai scris Nicușor Dan, potrivit Digi24.
Gabriela Firea, candidat pentru un nou mandat de edil al Capitalei, a prezentat luni candidații PSD pentru Consiliul General al Municipiului București (CGPMB), lista fiind deschisă de fostul premier al României din anii 1990-1991, Petre Roman. Printre aceștia se mai numără fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal, Anghel Iordănescu, fosta canotoare Elisabeta Lipă și fostul antrenor de fotbal Cornel Dinu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ