Nicușor Dan, după alegeri: "Vom fi partenerul cetățeanului în relație cu autoritățile publice"

| 11 dec, 21:16

Președintele Uniunii Salvați România, Nicușor Dan, a făcut declarații presei după aflarea rezultatelor date de exit-poll-uri privind alegerile parlamentare, în care partidul său este cotat cu scoruri de aproximativ 10%.

"”Este un fapt extraordinar că un partid care a început în februarie 2016 cu 40 de membri fondatori este astăzi a treia forţă politică din România. Este mai mult decât atât. Este o victorie a democraţiei din România, pentru prima oară după Revoluţie un partid format din oameni care nu-am mai facut politică, care îşi lasă deoparte carierele şi timpul petrecut cu familia, pentru prima oară un astfel de partid intră în Parlament

Vreau să le mulțumesc românilor care au semnat listele pentru ca să putem candida și sutelor de mii de romani care ne-au dat votul astăzi. Mandatele noastre în Parlament sunt mandatele lor și îi asigur că în 4 ani de mandat nu vom uita cine ne-a dat votul. Pentru mulți dintre noi ultimii ani au fost unii ai luptei cu ilegalitățile, cu jaful din bani publici. Începând de astăzi avem mai multă putere și mai multe resurse. Vom coninua în aceeași direcție. Ne vom lupta cu abuzurile autorităților și împotriva jafului din bani publici. Vom fi ce nu am avut până acum. Vom fi partnerul cetățeanului în relația cu autoritățile publice.

Adresez un mesaj în secțiile de votare: să rămână atenți la numărarea voturilor, să fie atenți la orice fel de abatere și să semnaleze orice fel de abatere. Românii ne-au dat votul azi și este în sarcina noastră să păzim votul."

Tag-uri: Nicusor Dan, USR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ