Nicușor Dan, negocieri online cu Vlad Voiculescu și Horia Tomescu: ”Vom discuta strict de buget!”

| 05 mai, 18:00

Primarul general al Capitalei va avea miercuri, de la ora 19:00, o discuție online cu liderii Coaliției din București. Întâlnirea a fost anunțat de primar pe pagina sa de Facebook și la ea vor participa, potrivit unor surse politice, și liderii PLUS cu care Nicușor Dan se află în conflict, Vlad Voiculescu și viceprimarul Horia Tomescu.

 

„Am agreat pentru astăzi la ora 19.00 un nou dialog cu liderii Coaliției din București, pentru finalizarea, cât mai urgent, a votului pe buget. Am încredere că interesele bucureștenilor și rațiunea vor avea întâietate. Vom discuta strict de buget. Nu avem foarte multe variante la dispoziție. Trebuie să reparăm din mers un buget construit ani de zile în mod voit eronat, iar asta se face cu inteligență și cu tact, fără a afecta funcționarea serviciilor publice”, scrie primarul general pe Facebook.
Potrivit unor surse politice, la discuțiile prin videoconferință cu Nicușor Dan vor participa Vlad Voiculescu, Cosmin Smighelschi, Horia Tomescu (USR PLUS), Violeta Alexandru, Stelian Bujduveanu, Diana Mardarovici (PNL), Sebastian Moise și Andrei Ionescu (PMP).
Discuțiile ar urma să deblocheze situația bugetului Capitalei, care a fost respins săptămâna trecută, după ce USR PLUS s-a opus proiectului prezentat de primarul general, pe motiv că veniturile sunt supraevaluate, potrivit Digi24.ro.
Una dintre mizele disputei dintre Nicușor Dan și consilierii USR PLUS este delegarea dreptului de semnătură pentru viceprimarul PLUS Horia Tomescu. Acesta vrea drept de semnătură pentru a putea numi managerii spitalelor din București și directorul ASSMB.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ