Nicuşor Dan: ”Am avut coronavirus. O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac!”

| 31 aug, 20:10

 

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, marţi, că nu s-a vaccinat încă împotriva COVID-19, întrucât a fost infectat şi se va vaccina doar în momentul în care medicul îi va transmite că este bine să facă acest lucru.

 

 

 

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, dacă s-a vaccinat împotriva coronavirus.
”Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum ştiţi am fost în izolare în luna mai. Am fost în izolare pentru că iniţial fiica mea a fost infectată, ulterior m-am infectat şi eu. Deci am avut coronavirus. O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac”, a declarat primarul general.
În 19 aprilie, primarul general a anunţat că fetiţa sa, Aheea, a avut test pozitiv la COVID-19, iar la el testul a fost negativ, însă trebuie să stea în izolare timp de 14 zile, până pe 30 aprilie.

 

Tag-uri: Nicusor Dan, vaccin
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ