Nicuşor Dan: Am depus la AFM o nouă cerere de finanţare nerambursabilă pentru modernizarea sistemului de iluminat public

| 06 ian, 17:40

Primarul Capitalei, Nicuşor Da anunţă că a depus la Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) o nouă cerere de finanţare nerambursabilă, de 50 de milioane de lei, pentru eficientizarea şi modernizarea sistemului de iluminat public, prin care vor monta corpuri de iluminat noi pe 34 de artere din Capitală.

 

”Am depus la Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) o nouă cerere de finanţare nerambursabilă, în valoare de 50 de milioane de lei, pentru eficientizarea şi modernizarea sistemului de iluminat public. Vom monta corpuri de iluminat noi, moderne, eficiente din punct de vedere energetic pe 34 de artere din Capitală”, a anunţat primarul Nicuşor Dan. El arată că este vorba despre Bd. N. Titulescu, Bd. Banu Manta, Bd. Beijing, strada N. Caramfil, strada Av. A. Şerbănescu, Bd. Aerogării, Bd. I. I. de la Brad, Şos. Gh. Ionescu Şişeşti, Şos. Pantelimon, Str. L. Rebreanu, Bd. N. Grigorescu, Bd. Aviatorilor, Calea Giuleşti, Bd. Constructorilor, Calea Crângaşi, strada Valea Cascadelor, strada Preciziei, Şos. Antiaeriană, Şos. Alexandriei, Calea Rahovei, Calea Floreasca, Şos. Pipera, Bd. Expoziţiei, Calea Plevnei, Bd. Lacul Tei, Bd. 1 Decembrie 1918, Şos. Chitilei, Şos. Bucureşti-Târgovişte, strada Buzeşti, strada Berzei, Şos. Grozăveşti, Bd. Geniului, Pasaj Basarab, Bd. Dinicu Golescu. ”Tot la Administraţia Fondului pentru Mediu am mai depus în luna august, o cerere de finanţare, în valoare de 30 de milioane de lei, din care 25 de milioane de lei eligibili, pentru eficientizarea şi modernizarea sistemului de iluminat public pe 15 străzi, printre care Drumul Taberei, Theodor Pallady, Camil Ressu şi Bd. Bucureştii Noi”, mai spune edilul. Potrivit lui Nicuşor Dan, prin aceste finanţări nerambursabile vor înlocui 10% din iluminatul public din Bucureşti – aproape 13.000 de corpuri de iluminat, ceea ce ar însemna şi o factură la iluminat mai mică, cu peste 10 milioane lei. ”Totodată, modernizarea sistemului de iluminat va contribui la creşterea siguranţei cetăţenilor şi a traficului auto pe timpul nopţii”, mai scrie Nicuşor Dan pe Facebook. viewscnt

 

Tag-uri: Nicusor Dan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 ian, 09:48
Therese Poulain
Oferta de împrumut
Societatea financiară s-a specializat în toate domeniile.
Vă punem la dispoziție oferte pentru toate nevoile dvs. de finanțare cu un împrumut personal și investim în proiectele dvs. majore.
și investiți în proiectele dumneavoastră majore.
Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
Vă ajutăm să vă finanțați proiectele, cum ar fi construcția casei, a biroului, a afacerii sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
Persoanele aflate în nevoie ne pot contacta pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumiți : Email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ