Nicuşor Dan: Am recuperat 14,5 milioane lei de la fosta Companie de Publicitate

| 24 aug, 17:44

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat ca a recuperat suma de 14, 5 milioane lei de la fosta Companie de Publicitate care fusese înfiinţată de fosta administraţie cu bani publici pentru „a promova imaginea primarului Firea”. În afară de această sumă, mai sunt făcute demersuri pentru recepţionarea unor bunuri în valoare de 61.201,17 de lei, mai transmit reprezentanţii PMB.

 

„Am recuperat 14, 5 milioane lei de la fosta Companie de Publicitate. Aceasta a fost dizolvată în urma unui proces început în 2021. Compania de Publicitate a fost înfiinţată de fosta administraţie şi folosita, cu bani publici, pentru a promova imaginea primarului PSD Firea”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.
Reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti au mai precizat că banii reprezintă redistribuirea capitalului social ca urmare a finalizării procedurii de dizolvare si lichidare a Companiei de Publicitate.
Sumele au fost recuperate în urma încheierii unui raport final al procedurii de lichidare întocmit de  lichidator.
Au fost calculate sumele care se cuvin acţionarilor şi anume PMB, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi Ciclop S.A), mai indică sursa citată.
În afara de suma precizată de edilul general Nicuşor Dan, mai sunt făcute demersuri pentru recepţionarea unor bunuri în valoare de 61.201,17 de lei.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ