Nicuşor Dan: ”Autorităţile sunt pregătite să intervină în zonele unde mai apar ţânţari purtători ai virusului West Nile!”

| 29 iul, 16:52

 

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat că autorităţile sunt pregătite să intervină în zonele unde mai apar ţânţari purtători ai virusului West Nile şi este convins că nu vor fi probleme.

 

 

 

Nicuşor Dan a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că în cele două zone din Bucureşti unde au apărut ţânţari purtărori ai virusului West Nile s-a intervenit şi aceştia au dispărut.
“Tehnologia ne permite să avem informaţia în timp real. Am avut în urmă cu zece zile două sesizări, una în zona Eroilor, una în zona Crângaşi, s-a intervenit, nu mai avem populaţie de ţânţari purtători de virus în acea zonă. Există informaţia neconfirmată pentru altă zonă din Bucureşti, dacă ea se confirmă, vom interveni de urgenţă acolo. Suntem pregătiţi să intervenim şi sunt convins că nu vor fi probleme. Important este să nu avem persoane, oameni care să fie infectaţi cu virus”, a explicat Nicuşor Dan.
Ţânţari purtători ai virusului West Nile au fost depistaţi recent în Bucureşti, iar Primăria Capitalei a anunţat intensificarea tratamentelor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ