Nicuşor Dan dă noi explicaţii în scandalul înregistrărilor: "E comic că acuzele astea vin de la PSD"

| 17 sep, 14:02

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de USR-PLUS şi PNL la Primăria Capitalei, a afirmat că, dacă ar fi ştiut consecinţele mediatice ale cazului legat de demolarea din Orăşelul Copiilor, s-ar fi gândit de două ori.

"E comic că acuzele astea vin de la partidul care s-a dus cu președintele lui la Înalta Curte înconjurat de interlopi şi partidul în care prim-vicepreşedintele, primarul PSD, a fost năşită de un interlop. Asta este comicul situaţiei.

Un om a venit la mine, abuzat de autoritate, m-am dus cu el la instituția responsabilă, Avocatul Poporului. Am comunicat instituţiei care urma să facă abuzul. Instituţia nu l-a ajutat şi atunci m-am adresat instanţei şi am câştigat.

Citeşte şi Nicuşor Dan, despre scandalul cu Mihai Mitrache: "Trimiteţi-l la puşcărie. Dar strict pe demolare, avea dreptate"

În acea înregistrare publică spune că 'vedeţi că persoana respectivă are afaceri de prostituţie'. eu spun că daca are afaceri de genul asta le spun să-l aresteze, însă în ceea ce priveşte imobilul lui, are dreptate.

Probabil că văzând consecințele mediatice, m-aș gândi de două ori. Din punct de vedere al principiului pentru care am intrat în această chestiune am acționat corect", a declarat, joi, Nicuşor Dan pentru Hotnews.ro.

Citeşte şi Noi înregistrări în scandalul de trafic de influenţă: Nicuşor Dan a fost avertizat că Mihai Mitrache e un interlop

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ