Nicuşor Dan, despre scandalul cu Mihai Mitrache: "Trimiteţi-l la puşcărie. Dar strict pe demolare, avea dreptate"

| 15 sep, 21:54

Deputatul Nicuşor Dan a afirmat, în contextul înregistrărilor în care apare, că nu are ce să-şi reproşeze cu privire la discuţiile purtate în privinţa demolării proprietăţii din Parcul Orăşelul Copiilor, afirmând că dacă Mihai Mitrache va merge la CEDO "va câştiga din secunda 1 despăgubiri".

Nicușor Dan a precizat că legea permite construcțiile în parcuri, dar doar în proporție de 10% din suprafața acestora. Totodată, Dan a subliniat că nici el, nici Asociația Salvați București nu au primit bani niciodată în cei 13 ani pentru acțiunile lor.

”Mă disociez de orice fel de acte ale acestui domn, că e cu prostituția, prindeți-l cu asta, trimiteți-l la pușcărie. Dar strict pe chestiunea asta, avea dreptate (…) La Asociația Salvați București, dar și la mine au venit mulți oameni pe care i-am ajutat. Acest domn a venit la mine prezentând un abuz. Avocatul lui a venit la mine, m-a abordat și mi-a spus că avem un caz de abuz al PS4. S-a și dovedit în instanța de judecată (…) În primul rând, avea autorizație de construcție.

Citeşte şi Noi înregistrări în scandalul de trafic de influenţă: Nicuşor Dan a fost avertizat că Mihai Mitrache e un interlop

Omul acesta avea o proprietate. Construcția era proprietatea lui garantată de autorizația de construcție emisă în de PS4. Ce a făcut Primăria Sectorului 4 e ca în comunism. Omul ăsta dacă se duce la CEDO, câștigă în secunda unu, pentru că a fost demolată nelegal (…) Conform legii este voie să costruiești în parc în limita a 10% din suprafața parcului. (…) Omul va merge în instanța națională, în proces civil, și dacă nu va primi despăgubiri va merge la CEDO, unde va primi despăgubiri, pentru că a fost demolată nelegal. (…) Cu persoanele care m-au acuzat că am primit bani, o să avem procese civile. Și Asociația Salvați Bucureștiul nu a primit bani pentru acțiunile ei. (…)

Citeşte şi Marcel Ciolacu, despre scandalul cu Nicuşor Dan: Ar trebui să îşi retragă candidatura, asta e o Românie normală

Ce să facă un parlamentar când vine un cetățean la el și îi cere să rezolve o problemă? Nu îl trimite la o autoritate care să îi rezolve problema? Nu numesc asta intermediere, nici măcar mediere. Eu am reclamat autorității un abuz pe care se pregătea să-l facă, autoritatea a spus că ia în calcul să facă asta, dar că persoana a făcut plângeri penale. I-am transmis persoanei asta. Asta a fost tot. Nu am ceva să-mi reproșez”, a declarat Nicușor Dan, marți seară, la B1TV.

Citeşte şi Scandalul care l-ar putea costa Primăria Capitalei pe Nicuşor Dan: "E un trafic de influenţă". Cum se apără

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ