Nicuşor Dan, despre o intrare în PNL: ”În momentul de faţă am un mandat administrativ foarte dificil!”

| 05 oct, 19:45

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat miercuri, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre o intrare în PNL, că în momentul de faţă are un mandat administrativ foarte dificil şi niciun fel de preocupare politică.

 

El a arătat că, pentru 2024 este foarte posibil să fim în aceeaşi situaţie din 2020, când partidele de dreapta au avut inteligenţa să se coalizeze. El a mai arătat că în opiinia sa criticile care i se aduc fac parte dintr-un joc politic, dar coaliţia funcţionează şi se aşteaptă să funcţioneze până în 2024, pentru că au candidat împreună.
”Tebuie să departajăm administrativul de politic, în momentul de faţă am un mandat administrativ foarte dificil nu am niciun fel de preocupare politică”, a spus primarul Capitalei, întrebat dacă ar lua în calcul să intre în PNL.
Despre susţinerea pentru un nou mandat, din partea PNL, el a arătat că ”suntem foarte departe”.
”Cel puţin un an şi jumătate eu voi face administraţie. Pentru 2024 este foarte posibil să fim în aceeaşi situaţie din 2020, când partidele de dreapta au avut inteligenţa să se coalizeze şi să nu mai lase încă patru ani Capitala pe mâna PSD-ului şi sunt optimist că se va întâmpla la fel. Sunt foarte multe lucruri care se vor întâmpla până atunci”, a spus primarul.
El a ţinut să arate că nu îi este teamă de o confruntare cu Gabriela Firea, pentru că ”a fost un primar dezastruos”.
”Stă la 30%, cum a stat şi acum un an şi acum  trei ani, când a câştigat alegerile cred că era la 40%. Depinde de inteligenţa actorilor din zona de dreapta de a lăsa un culoar pentru doamna Firea sau a se coaliza pentru a face 40 împreună”, a mai comentat Nicuşor Dan.
Despre riscul de a pierde susţinerea în CGMB, Nicuşor Dan a spus: ”În momentul de faţă am susţinere în CGMB şi am avut-o doi ani de zile. În acest moment, la nivelul Bucureştiului există o coaliţie care funcţionează. Asta e ceea ce mă interesează”.
Potrivit acestuia, criticile la adresa sa ”fac parte dintr-un joc politic, dar coaliţia funcţionează”. ”Mă aştept să funcţioneze până în 2024, am candidat împreună”, a menţionat Nicuşor Dan.

 

Tag-uri: Nicusor Dan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ