Nicuşor Dan explică procedura prin care persoanele aflate în izolare sau carantină pot vota cu ajutorul urnei mobile

| 04 dec, 18:17

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că sunt aproape 35.000 de persoane aflate în izolare sau carantină în Bucureşti. El a explicat şi procedura prin care acestea pot vota la alegerile parlamentare cu ajutorul urnei mobile.

„Dacă sunteţi carantinaţi sau izolaţi, puteţi cere urnă mobilă astăzi sau mâine, astfel:

- Fie în cursul zilei de ASTĂZI (vineri) la Biroul Electoral Municipal sau la Oficiile Electorale ale sectoarelor, prin e-mail, fax sau depunere fizică.
- Fie în cursul zilei de MÂINE (sâmbătă), doar între orele 18.00 şi 20.00, doar la secţia de vot şi doar prin depunere fizică. Trebuie să depuneţi o cerere şi dovada de carantinare sau de izolare.
Datele de contact (e-mail, fax, fizic) ale Biroului Electoral şi ale Oficiilor Electorale sunt aici: https://parlamentare2020.bec.ro/date-de-contact-ale-birourilor-electorale-de-circumscripţie/
- În cerere se menţionează «Subsemnatul/a ..., cu domiciliul ..., adresa de carantinare / izolare ..., CNP ..., solicit urnă mobilă pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Ataşez dovada de carantinare/ izolare» şi eventual secţia de vot apreciată ca fiind cea mai apropiată.
Am avut în această dimineaţă o şedinţă de organizare cu reprezentanţii prefecturii şi ai primarilor de sector, astfel încât toate persoanele carantinate şi izolate să îşi poată exercită votul. Sunt aproximativ 35.000 pe persoane în această situaţie în Bucureşti”, a scris Nicuşor Dan vineri pe Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ