Nicuşor Dan: Încă nu suntem în format complet, nu putem să alegem viceprimarii în şedinţa de azi

| 08 dec, 18:17

 

Primarul general, Nicuşor Dan, afirmă că nu a fost încheiat litigiul din instanţă, Consiliul General al Municipiului Bucureşti nefiind complet, de aceea nu pot fi aleşi viceprimarii nici în şedinţa de marţi.

 

 

 

“Încă nu suntem în format complet, nu s-a încheiat litigiul prin care instanţele să confirme ultimii zece consilieri, ăsta este motivul pentru ca nu putem să alegem viceprimarii în şedinţa de azi”, a declarat, marţi, în debutul şedinţei Consiliului General, primarul Nicuşor Dan.
Recent, Dan a precizat că alegerea lui Vlad Voiculescu în funcţia d viceprimar este ”un angajament politic care va fi respectat”, însă la finalizarea litigiului care este în instanţă.
Vlad Voiculescu a relatat, pe pagina sa de Facebook, că o anumită doamnă Veronica Bunescu a făcut o serie de apeluri împotriva deciziilor instanţei referitoare la alegeri.
”De trei ori (în 12, 16 şi 26 noiembrie). De fiecare dată chiar în ultima zi în care se putea depune apel. Avocaţii mi-au spus că aşa se procedează când vrei să amâni ceva. (...) Mulţi mi-au spus că vor amâna numirea mea ca viceprimar până după alegeri. Am crezut că exagerează, că nimeni nu îşi poate bate joc de voinţa a sute de mii de oameni şi că mă voi putea apuca de treabă mai curând. (...) Este firesc să ne întrebăm ce interese reprezintă doamna Bunescu. Serveşte unor interese de partid sau care este motivul contestării?”, scria, în 4 decembrie, pe Facebook, Vlad Voiculescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ