Nicuşor Dan: Majoritatea PSD din CGMB s-a manifestat, azi, din nou împotriva bucureştenilor

| 15 iul, 20:43

Deputatul independent Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a declarat că majoritatea PSD din Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) s-a manifestat, miercuri, din nou "împotriva" bucureştenilor prin votul acordat fuziunii Termoenergetica - Energetica şi prelungirii contractului cu Apa Nova.

 

"PSD a votat ingineria financiară a fuziunii Termoenergetica - Energetica (pregătind de fapt falimentul, aşa cum a fost şi cu RADET), a aprobat actul adiţional al contractului cu Apa Nova (negociat în secret şi fără nicio consultare cu bucureştenii) şi a majorat cheltuielile de publicitate ale primăriei (salonul de înfrumuseţare politică a doamnei Firea)", a scris Dan, miercuri, pe Facebook.
El le-a mulţumit consilierilor municipali generali USR şi PNL care s-au opus acestor măsuri, despre care a spus că sunt "contrare interesului public" şi "batjocoresc" cetăţenii.
"Îi asigur pe bucureşteni că lucrurile nu vor rămâne aşa şi că, dacă voi fi primar şi dacă vom avea o majoritate de dreapta în Consiliul General al Capitalei, vom întoarce toate deciziile aberante şi vom promova măsuri în interesul oamenilor. Sunt multe lucruri de reparat în Primăria Capitalei după dezastrul Firea - PSD!", a adăugat Nicuşor Dan.
”CGMB a aprobat, în şedinţa de miercuri, un proiect care prevede că se aprobă, de principiu, demararea procedurilor necesare în vederea fuziunii dintre companiile municipale Termoenergetica Bucureşti SA şi Energetica Servicii Bucureşti SA.
De asemenea, s-a aprobat prelungirea cu 12 ani a duratei contractului de concesiune încheiat cu SC Apa Nova Bucureşti SA.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ