Nicuşor Dan: O să avem mâine o foarte lungă discuţie pe buget, pe amendamentele partidelor

| 04 mar, 18:48

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni că marţi vor avea o foarte lungă discuţie pe buget, pe amendamentele partidelor, el precizând că este foarte optimist că miercuri vor avea bugetul, pentru că nu ne putem juca cu servicii publice, cu salarii, cu funcţionarea activităţii.

 

El a precizat că singura chestiune care este importantă în această perioadă este să fie adoptat bugetul înainte de data de 8 martie când trebuie să vină sutele de milioane din impozitele bucureştenilor.
Primarul Capitalei a declarat despre votul de săptămâna aceasta pe bugetul municipiului că vor avea mâine o foarte lungă discuţie pe buget, pe amendamentele partidelor.
”Eu sunt foarte optimist că miercuri o să avem bugetul, pentru că nu ne putem juca cu servicii publice, cu salarii, cu funcţionarea activităţii. Eu sunt deschis să avem discuţia pe amendamentele pe care o să le avem în sfârşit mâine dimineaţă şi cred că suntem oameni responsabili”, a spus edilul.
”Eu o să discut, aşa cum am discutat timp de trei ani de zile, cu toată lumea, pentru că asta înseamnă politica. Binenţeles că am şi eu ideile mele dar trebuie să ai o majoritate, tot timpul, ca să treci nişte proiecte. (..) Suntem într-o perioadă preelectorală, propice pentru declaraţii politic, toată lumea e legitim să le facă. Singura chestiune care este importantă în această perioadă este ca noi să avem buget înainte de data de 8 martie când trebuie să vină sutele de milioane din impozitele bucureştenilor, care vin prin Ministerul Finanţelor”, a completat Nicuşor Dan.
Primarul General, Nicuşor Dan, a convocat şedinţa extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, miercuri, 6 martie, ora 12:00. Anunţul primarului vine după ce vineri, Consiliul nu a reuşit să adopte proiectul bugetului Capitalei pe 2024.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ