Nicuşor Dan susţine că voucherele pentru gravide, persoane cu dizabilităţi şi stimulentele pentru nou-născuţi vor fi plătite

| 13 sep, 17:16

Nicuşor Dan transmite că voucherele pentru gravide şi persoane cu handicap, precum şi stimulentele pentru nou-născuţi vor fi acordate în continuare, menţionând că anunţul de sistare a plăţilor a fost făcut "dintr-o eroare umană".

 

“Nu se pune problema ca stimulentele financiare pentru nou-născuţi, vouchere materna şi persoane adulte cu dizabilităţi să nu mai fie plătite. Dintr-o eroare umană, anunţul apărut pe site-ul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti nu corespunde realităţii.
În continuare vor fi preluate cereri pentru plata stimulentelor financiare pentru nou-născuţi, vouchere materna, persoane adulte cu dizabilităţi, copii cu dizabilităţi, familii monoparentale si sprijin pentru prevenirea abandonului scolar. Acestea urmează să fie plătite în acelaşi cuantum ca până acum”, a declarat Nicuşor Dan.
După anunţul Direcţiei de Asistenţă Socială, Gabriela Firea l-a criticat pe Nicuşor Dan pentru această măsură. ”Cât de lipsit de umanitate poate fi omul implantat prin minciună şi furt de domnii Orban şi Barna la Primăria Capitalei? Să ajungă să taie banii de la nou născuţi, gravide, persoane cu dizabilităţi, familii mono-parentale, etc! Nicuşor Dan va rămâne în mentalul colectiv ca primarul - inimă de piatră, lamă de cuţit, de o duritate extremă! Şi unde se duc banii? Doar către firmele lor de consultanţa?”, a scris, luni, pe Facebook, Gabriela Firea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ