Nicuşor Dan: Tribunalul Bucureşti a respins cererea companiei Eco-Sud S.A care solicită Municipalităţii peste 267 mil. de lei

| 31 mai, 18:24

 

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, marţi, că Tribunalul Bucureşti a respins cererea companiei Eco-Sud S.A care solicită Municipalităţii peste 267 milioane de lei.

 

 

„Tribunalul Bucureşti a respins cererea companiei Eco-Sud S.A care solicită Municipalităţii peste 267 milioane de lei. Suma reprezintă diferenţa de preţ dintre tariful de 24,9 euro/tonă pentru depozitarea deşeurilor municipale aşa cum a fost aprobat prin HCGMB în anul 2021 şi tariful de 42 de euro/tonă, cât consideră Eco-Sud că trebuie plătit”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.
El a adăugat că instanţa a confirmat, astfel, „decizia Primăriei Capitalei care a refuzat sa accepte fără documente justificative un preţ mult mai mare pentru depozitarea deşeurilor la depozitul ecologic de la Vidra”.

 

Tag-uri: Nicusor Dan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ