Nimeni nu e mai presus de lege, nici cei de la Antene

| 31 mai, 2013

Numele grele din Antene sunt bulversate de faptul ca actiunile lor pot fi (si sunt) anchetate de justitie. Adica cum, nu sunt mai presus de lege?

Audierea sefului de la Intact Grup va declansa iadul la televiziunea condusa de Dan Voiculescu. Cu siguranta, va incepe pe tv un adevarat macel despre cum justitia lui Basescu se intoarce impotriva Antenelor si despre cum au devenit principala victima a luptei de pe frontul anti-Basescu. Se vor relua imagini cu presedintele si declaratiile sale de la referendum ("Antena 3 e aici?"), se vor relua discursurile anti-Ponta despre sensurile numirii noilor procurori. Se va vorbi despre Kovesi, despre ungurii de la RCS-RDS, despre mania persecutiei - despre orice, dar nu despre cauza in sine.

Numele grele din Antene sunt bulversate de faptul ca actiunile lor pot fi (si sunt) anchetate de justitie. Adica cum, nu sunt mai presus de lege? Daca sunt de partea noii puteri, faptele lor sunt si ele anchetate? Oamenii lor sunt luati si ei la intrebari de procurori? Cum se poate asa ceva?

Perdeaua de fum care se va declansa are un singur scop - sa acopere un posibil santaj si o posibila fapta de coruptie facuta de un nume greu.

Ramane o intrebare nerostita, la care analistii de la Antene nu vor raspunde niciodata: si anume, cum ajuta valul de mediatizare isterica la credibilizarea justitiei? Daca ei chiar tin la justitie, nu ar fi mai simplu sa taca si sa lase justitia sa si faca ceva? Pentru moment, nu avem decat o chemare la audieri si o incepere a urmaririi penale.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mai, 2013
rad_de_prosti
articol "onanim", la 2 lei kilul
nici macar n-aveti curajul sa semnati pe un blog de 2 lei ca asta, dar va dati zmei justitiari ? lol, caricaturilor

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ