NOAPTEA MUZEELOR 2020. Evenimentul se întâmplă şi în acest an cu respectarea măsurilor împotriva coronavirusului

| 21 aug, 13:34

Evenimentul "Noaptea Muzeelor" se va ţine şi în acest an, în data de 14 noiembrie, urmând ca fiecare muzeu sau organizaţie culturală să respecte măsurile impuse împotriva răspândirii coronavirusului impuse de Ministerul Culturii şi de către Ministerul Sănătăţii.

"Ţine Noaptea Muzeelor! Mai multe muzee din țară au dat curs propunerii Rețelei Naționale a Muzeelor din România de a organiza Noaptea Muzeelor 2020 în data de 14 noiembrie, una stabilită de către organizatorul european al evenimentului. Fiecare muzeu sau organizație culturală va trebui să respecte, evident, măsurile anti COVID-19 impuse de către Ministerul Culturii și de către Ministerul Sănătății", se menţionează într-o postare a Reţelei Naţionale a Muzeelor din România.

Instituţiile care vor permite vizite în timpul nopţii în cadrul evenimentului vor fi anunţate pe website-ul www.noapteamuzeelor.org, în a doua parte a lunii octombrie 2020. Orice modificare în calendarul evenimentului sau decizie de amânare a ediției din acest an va fi anunțată public pe canalele oficiale de comunicare.

Organizațiile culturale care doresc să participe, alături de muzee, cu evenimente special gândite pentru acest moment, sunt rugate să solicite fișa de înscriere printr-un email expediat la adresa: [email protected].

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ