Dosarul polițistului mort în misiune: GABRIEL OPREA, citat ca martor la Parchetul General

| 28 oct, 10:58

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost citat la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, pentru a fi audiat, în calitate de martor, în dosarul polițistului decedat săptămâna trecută în timp ce deschidea coloana oficială a oficialului Guvernului, conform Profit.ro.

Poliţist mort. Gabriel Oprea este așteptat în această după-amiază să ofere explicații în fața procurorilor Parchetului Tribunalului Bcurești. Aceștia nu sunt, însă, competenți să îl pună sub o eventuală acuzare, astfel că, în cazul în care constată că există dovezi în acest sens, va trebui să își decline competența de soluționare a dosarului către Parchetul General.

Procurorii au audiat până în prezent mai mulți martori și au solicitat imagini de pe camerele de supraveghere ale primăriilor.

Citeşte şi: Maşina lui Gabriel Oprea a efectuat 1.500 de misiuni de urgenţă de la începutul acestui an

Anchetatorii au mai primit de la reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne datele solicitate privind legislaţia în baza căreia a fost constituită coloana oficială pentru însoţirea cu echipaj de poliţie a vicepremierului Gabriel Oprea şi traseul pe care a mers acesta în 20 octombrie.

Aghiotantul şi şoferul lui Gabriel Oprea au dat explicaţii marți, timp de mai multe ore, procurorilor de la Parchetul Capitalei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ