iPhone 6 - cu ce vrea Apple să ne SURPRINDĂ

| 09 iun, 2014

Fanii Apple așteaptă cu nerăbdare apariția celui mai nou model de iPhone, al șaselea, care se anunță unul dintre cele mai inovatoare din seria smartphone-urilor gigantului american.

Apple încearcă să surprindă prin noutățile principale, legate de dimensunile noului telefon, care are un ecran mai mare decât oricare dintre predecesorii săi, însa este ultra-subțire, urmând să rivalizeze, astfel, cu modele Samsung, spre exemplu.


Din imaginile publicate de 9to5Mac se vede că noul iPhone 6 va avea carcasa metalică, precum și unele modificări în ceea ce privește amplasarea butoanelor.


Noul telefon de la Apple va include un ecran cu rezoluție 1704x960 de pixeli, având, totodată, un procesor mai eficient. În plus, smartphone-ul va fi dotat cu sistemul de operare iOS 8.


Modelul prezentat în imagini pare a fi cel de 4,7 inchi, însa noul iPhone va veni și cu o versiune mai mare, respectiv de 5,5 inchi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

53 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mai, 05:11
WimVen
hegxjuql
buy ivermectin nz
26 mai, 00:04
MiaVen
elufkoko
can you buy stromectol over the counter
25 mai, 23:50
JaneVen
bmlavfsk
hydroxychloroquine 0.5
25 mai, 19:13
MarkVen
wwwrebkgk
[url=https://synthroid.boutique/]synthroid 125 mcg tab[/url]
22 mai, 11:41
LisaVen
koiakexht
prednisone 16 mg

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ