Noi imagini de la accidentul în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode

| 02 sep, 09:55

Au apărut noi imagini de la accidentul rutier întâmplat duminică între maşina în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şi un alt autoturism. Se pare că maşina oficială circula pe contrasens şi a depăşit de mai multe ori coloana de maşini.

Pe imaginile surprinse de o cameră de pe casca unui motociclist se vede cum mașina oficială care circulă pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, sfidează toate regulile de circulație. Mai bine de un minut șoferul circulă pe contrasens, depășeste de mai multe ori coloane de mașini pe linie continuă și în curbe, iar la un moment dat se izbește de o mașină care venea din sens opus.

Accidentul s-a petrecut duminică, între Vâlcea şi Piteşti, în localitatea Dumbrăveşti, iar ministrul a fost rănit uşor. Bode a confirmat accidentul şi a spus că are câteva zgârieturi, dar că starea lui de sănătate este una bună. Nici şoferul ministrului, nici pasagera din cealaltă maşină nu au dorit să meargă la spital.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 aug, 04:30
unloazy
hwhat happens when you stop finasteride
finasteride 1mg tabllets for sale It should be keywords related to your brand or even keywords related to those used by your competitors and the products displayed by them

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ