Noi imagini filmate după accidentul lui Condrea VIDEO

| 01 iun, 12:22

Noi imagini de la locul accidentul în care a murit Dan Condrea au fost făcute publice, arată site-ul expresuldebuftea.ro.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate pe drumul parcurs de afacerist, arată că în zonă, la doar câteva minute de la producerea tragediei, se aflau mai multe maşini, dar şi mai multe persoane decât au fost audiate de procurori. Informaţiile apar la scurt timp după ce anchetatorii au anunţat că au primit rezultatele probelor ADN, ce confirmă că Dan Condrea a fost cel care a pierit în accident. 


Aceste imagini filmate după accidentul fostului patron de la Hexi Pharma, Dan Condrea, realizată cu o cameră amplasată pe bordul unui autoturism aflat în trafic, arată că în zonă, la doar câteva minute de la accident, se aflau mai multe maşini şi mult mai mulţi oameni decât au fost audiaţi de procurori.


Concret doar două persoane ce se aflau acolo în momentul accidentului au mers să le povestească anchetatorilor detalii despre cum ar fi avut loc tragedia. Suprinzător, însă, potrivit imaginilor detalii despre ce s-a întâmplat la locului accidentului ar fi putut da detalii mai mulţi martori.

Clipuri video:

Tag-uri: accident, Dan Condrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ