George Pufan, avizat pozitiv de CONT

| 27 mai, 2013

Comisia de control bugetar a Parlamentului European (CONT) a dat luni, la Bruxelles, aviz pozitiv pentru nominalizarea lui George Pufan la funcţia de membru al Curţii Europene de Conturi, în urma audierii candidatului.

În favoarea nominalizării s-au pronunţat 14 eurodeputaţi din CONT, iar contra nominalizării 13 membri ai acestei comisii. Nu s-a înregistrat nicio abţinere de la vot, conform Agerpress.

Precedenta candidatură propusă de România - fostul comisar european Leonard Orban - a fost retrasă, anul trecut, după ce a primit aviz negativ atât în comisia CONT, cât şi în plenul Parlamentului European.

Membrii Curţii Europene de Conturi sunt numiţi pentru o perioadă de şase ani. Consiliul Uniunii Europene, după consultarea PE, decide cu privire la propunerile făcute de fiecare stat membru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ