Nou scandal în NBA: Când văd un tip negru cu hanorac cu glugă, schimb trotuarul

| 23 mai, 2014

Mark Cuban, proprietarul clubului american de baschet Dallas Mavericks, a recunoscut că are prejudecăţi rasiale şi sociale, declaraţie care a stârnit vâlvă, în contextul scandalului Donald Sterling.

Mark Cuban, proprietarul clubului american de baschet Dallas Mavericks, a recunoscut că are prejudecăţi rasiale şi sociale, declaraţie care a generat joi un nou subiect de discuţie la doar o lună după debutul afacerii Sterling, proprietarul clubului Los Angeles Clippers, suspendat pe viaţă pentru rasism.

Cuban a participat miercuri la o conferinţă organizată de Inc magazine la Nashville (Tennessee). În cadrul acestei conferinţe, el a precizat mai întâi că Statele Unite 'au progresat mult lăsând la o parte orice fel de prejudecată'. Dar în acelaşi timp, omul de afaceri, cunoscut în NBA pentru poziţiile sale tranşante, a recunoscut că el însuşi are prejudecăţi.

'Când văd un tip negru cu hanorac cu glugă şi mai este şi târziu în noapte, schimb trotuarul. Dacă şi pe partea cealaltă văd un tip plin de tatuaje pe faţă, un alb, cu capul ras şi tatuat peste tot, din nou schimb trotuarul. Ştiu că nu sunt perfect. Noi avem cu toţii prejudecăţile noastre, dar trebuie să învăţăm să le controlăm', a continuat Cuban.

Joi, discuţiile erau în toi pe reţelele de socializare şi în special pe Twitter, unde Cuban este foarte activ.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 aug, 19:00
unloazy
tadalafil prescription only
cialis for daily use 3 babies were delivered by cesarean section
14 ian, 13:47
edudgeLix
ivermectin stromectol in pills
stromectol for covid A proper amount of virus containing medium containing 4 Ојg ml polybrene was added to ZR 75 1 cells in 6 well plates and spun for 1 h at room temperature

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ