Donald Sterling, suspendat pe viaţă din NBA, nu crede într-o grevă a jucătorilor de la Clippers

| 15 mai, 2014

Donald Sterling, preşedintele clubului Los Angeles Clippers, suspendat pe viaţă din NBA pentru rasism, a exclus ipoteza unei greve a jucătorilor săi pentru a obţine plecarea lui, conform unor declaraţii difuzate miercuri de postul de televiziune CNN.

'Chestiunea unei greve este pur teoretică, este alimentată de presă. De ce ar face grevă? Ei sunt plătiţi, deci vor juca', a declarat Sterling pentru CNN.

Ameninţarea cu greva a fost evocată încă de la debutul afacerii Sterling, înainte ca NBA să-l sancţioneze cu suspendarea pe viaţă şi o amendă de 2,5 milioane de dolari, cu recomandarea ca LA Clippers să fie vândută.

Familia Sterling a lăsat totuşi să se înţeleagă că nu intenţionează să vândă echipa de baschet pe care o deţine din anul 1981, chiar dacă şi alţi proprietari ar trebui să se pronunţe în favoarea schimbării de proprietar.

Patronul lui LA Clippers a declanşat un val de indignare în Statele Unite după ce site-ul internet TMZ a difuzat înregistrarea unei conversaţii cu o prietenă, în care îi reproşa acesteia că 'se afişează cu negri'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ