Streetball în mijlocul deşertului

| 19 aug, 2014

Sport Arena Streetball a dus baschetul 3x3 în mijlocul deșertului, unde a  organizat primele turnee de acest gen cu ocazia Campionatelor Mondiale de Juniori U17.

Susținute de UAE Basketball Association și Dubai Sports Council, cele două competiții organizate în Emiratele Arabe Unite, denumite Dubai 3x3 Basketball, au atras in jur de 200 de jucători și au fost dotate cu premii în valoare de 1.500 de dolari.

Primul turneu a avut loc “acasă” la Cosmin Olăroiu, la Al Ahli, la doi pași de stadionul pe care își deșfășoară meciurile echipa cu care antrenorul român a devenit campion în Emirate în sezonul trecut.

A fost doar cel de-al doilea turneu de baschet 3x3 popular organizat vreodată în Emiratele Arabe Unite și primul desfasurat sub egida FIBA.

Citeşte şi: Baschet şi concurs de slam-dunk la AFI Palace Cotroceni

Actiunea s-a mutat apoi intr-o arena multifunctionala de cinci stele, Hamdan Sports Complex, care s-a transformat din pisicina olimpica de inot in arena de baschet pentru Campionatele Mondiale de Juniori U17.

Iar premierea învingătorilor s-a făcut în mare stil, pe terenul central al competiției, în pauza finalei mici a Campionatului Mondial dintre Spania și Serbia, trofeele și medaliile fiind acordate de către reprezentanții UAE Basketball Association, în prezența lui Yvan Mainini, președintele Federației Internaționale de Baschet.

Tag-uri: 3x3, baschet, streetball
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 ian, 05:44
edudgeLix
que es stromectol
Single Choice Question The most probable diagnosis is A gram negative sepsis B a myocardial infarction C a post operative hemorrhage D arrhythmia E lobular pneumonia 7 stromectol price

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ