Sport Arena Streetball 2014: weekend cu 60 de ore de baschet

| 19 mai, 2014

Peste 600 de jucatori au participat la primul turneu Sport Arena Streetball din 2014, an in care cea mai populara competitie de baschet 3x3 din Romania sarbatoreste cel de-al 10-lea sezon.

Toti cei care iubesc baschetul si-au dat intalnire in weekend pe terenurile din Universitatea Politehnica Bucuresti pentru a participa la deja traditionala competitie Sport Arena Streetball si nici macar reprizele de ploaie nu au reusit sa le strice planurile.

S-au jucat in total 340 de meciuri, insumand aproape 60 de ore de baschet, iar la final cei mai buni jucatori si-au primit meritatele tricouri de campioni ai turneului.

La categoria open masculin s-a impus echipa Tricolorii, practic nationala Romaniei care ne va reprezenta la Campionatele Mondiale de baschet 3x3 de la Moscova.

Catalin Vlaicu si Angel Santana, doi dintre oamenii care au reprezentat tara noastra si la prima editie a mondialelor, Atena 2012, ii vor avea alaturi de aceasta data pe Bogdan Popescu, fost component al nationalei si Vasile Stefan, care s-a aflat anul trecut in lotul echipei reprezentative.

Cei patru tricolori, care au evoluat pentru prima oara in aceasta formula, s-au impus dupa o finala ceva mai lejera, cu Easy Pay, care a fost insa precedata in sferturi si semifinale de dispute mult mai echilibrate.

Pe tabloul feminin, in doua echipe diferite, au evoluat si viitoarele componente ale nationalei feminine, care se pregateste de asemenea de competitia mondiala de la Moscova. Echipa din care au facut parte Andra Haas si Flori Diaconu a avut castig de cauza in finala in fata celei conduse de Anca Sipos. Din tribune a asistat si cea de-a patra componenta a tricolorelor, Cristina Bigica, revenita recent in tara din Statele Unite, acolo unde evolueaza pentru echipa Universitatii Marquette.

Sport Arena Streetball, sezonul 10, (www.3la3.ro, www.facebook.com/SportArenaStreetball), va continua peste doua saptamani, intre 30 mai si 1 iunie, atunci cand va avea loc cel de-al doilea turneu, ce se va disputa tot in Politehnica bucuresteana.

Campionatul de baschet 3×3 Sport Arena Streetball este organizat de Sport Arena si ACS Sport Promotion în colaborare cu Federația Română de Baschet, Universitatea Politehnică București și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade si Idilis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 dec, 19:19
OffedRabe
furosemide used for hypertension
PubMed 7868328 lasix 10 mg The company he inherited has become a very different creature amature corporate behemoth rather than a scrappy industrypioneer, with its share price down 5 percent this year, despitea recent rally

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ