Baschet şi concurs de slam-dunk la AFI Palace Cotroceni

| 01 aug, 2014

Cel de-al zecelea sezon al competiției Sport Arena Streetball se va încheia în acest weekend, cu finalele 2014. Este pentru prima oară în România când o competiție de baschet 3x3 se dispută în interiorul unui mall.

STREETBALL. Sport Arena Streetball a dus baschetul 3x3 în parcuri, în licee, în universități sau în centrul Bucureștiului. Pentru prima data însă, unul dintre turneele celei mai populare competiții de baschet 3x3 din România se va disputa într-un mall, AFI Palace Cotroceni, unde cei mai buni jucători vor lupta pentru titlurile de campioni ai sezonului 2014.

Cu acest turneu în premieră, Sport Arena Streetball sparge gheața nu numai la figurat ci și la propriu, cele două terenuri de baschet urmând a fi instalate chiar pe patinoarul din incinta AFI.

Vineri si sambata se vor disputa meciurile din cadrul Turneului 4, la care limita de 72 de echipe a fost atinsa in doar cateva ore de la startul inscrierilor, iar duminica vor avea loc partidele din cadrul turneului Master, marea finala a sezonului.

Citeşte şi: STREETBALL. Spaniolii de la Palo Peak Malaga au câştigat turneul de baschet 3X3 din Bucureşti

Invitat special va fi canadianul Justin Darlington, cel mai bun dunker din lume în 2013, care va susține duminică un show de slam-dunk.

Campionatul Sport Arena Streetball este organizat de ACS Sport Promotion și Sport Arena, în parteneriat cu Federația Română de Baschet, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București și Primăria Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade și Idilis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 aug, 13:13
unloazy
tadalafil powder china
cialis online generic In this paper, we discuss the capabilities of liquid chromatography coupled to mass spectrometry with a time of flight system with accurate mass measurement for the detection and characterisation of drug metabolites in biological samples for anti doping purpose

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ