Noul BMW Seria 5, prezentat în cadrul Bavaria Fest 2013

| 25 sep, 2013

BMW a prezentat zilele trecute în cadrul Bavaria Fest 2013, desfăşurat la sediul dealerului Automobile Bavaria, faceliftul modelului Seria 5, pe toate cele trei variante de caroserie disponibile: Sedan, Touring şi Gran Turismo. Cele trei automobile au fost disponibile publicului larg într-un eveniment de tip "porţi deschise".

Cu ocazia aceluiaşi eveniment, oficialii BMW au prezentat unui grup restrâns de persoane şi noile modele Seria 4 şi X5, cel din urmă fiind aşteptat pe piaţă începând cu sfârşitul lunii octombrie. Nu numai modelele noi ale constructorului german au fost vedetele târgului Bavaria Fest 2013, reprezentanţa din Băneasa venind în întâmpinarea clienţilor şi cu o generoasă ofertă de automobile rulate, ce beneficiază de garanţia dealerului.

Printre personalităţile prezente la Bavaria Fest s-au numărat Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României, Ilie Năstase, jurnalistul Cornel Nistorescu, actriţa Monica Bârlădeanu, Prinţesa Eleonore a Danemarcei, ambasadori şi diplomaţi. Vizita Principelui Nicolae nu a fost întâmplătoare. Automobile Bavaria a livrat către Alteţa Sa Regală un MINI Roadster, pentru a-i servi în călătoriile sale prin ţară şi a se bucura de ultimele zile de vară.

Ilie Năstase a fost invitat pentru a ridica noua sa maşină, un BMW X6. Partea de entertainment a fost asigurată de Claudiu David, pilot de raliu şi BMW International Senior Driver Trainer, care a făcut deliciul publicului într-un BMW 335i Cabriolet, executând câteva sesiuni de drift la care s-au putut înscrie şi persoane din public.

De la lansarea actualei generaţii, au fost vândute peste un milion de unităţi din versiunile BMW Seria 5 Sedan, BMW Seria 5 Touring şi BMW Seria 5 Gran Turismo, ceea ce a conferit acestui model prima poziţie în segment la nivel mondial. Noul BMW Seria 5 aduce modificări precise la designul automobilului, noi variante de motorizare şi suplimentări inovatoare ale gamei de dotări disponibile, precum şi tehnologia BMW ConnectedDrive.

 

 

Tag-uri: bmw, seria 4, seria 5, x 4
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ