Noul director general al CNAIR ar putea fi Ștefan Ioniță

| 13 ian, 17:02

Noul director general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ar putea fi Ștefan Ioniță, au declarat, vineri, pentru AGERPRES, surse din companie.

Acesta îl va înlocui pe Cătălin Homor, revocat din funcție în urmă cu două zile din cauză că s-au constatat deficiențe de gestionare a activităților companiei din ultima perioadă.

"Acum se discută în Consiliul de Administrație (al CNAIR — n. r.). Este un inginer tânăr, este din companie, a fost director tehnic și calitate, știe proiectele", au spus sursele.

Membrii Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au decis, în ședința de marți, revocarea din funcție a directorului general al CNAIR, Cătălin Homor, pe motiv că au constatat deficiențe de gestionare a activităților companiei din ultima perioadă, informează, miercuri, Ministerul Transporturilor (MT).

"În data de 10.01.2017, Consiliul de Administrație al CNAIR s-a reunit la solicitarea Adunării Generale a Acționarilor pentru a analiza activitatea și realizarea obiectivelor contractului de mandat al directorului general Cătălin Homor. În cadrul ședinței, membrii Consiliului de Administrație au constatat deficiențe de gestionare a activităților CNAIR din ultima perioadă și au decis revocarea din funcție a directorului general", spune MT, miercuri, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dispus Corpului de Control să efectueze la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) o verificare a existenței mijloacelor și materialelor necesare deszăpezirii (utilaje speciale și starea de funcționare a acestora, stocuri de material antiderapant și combustibil), a situației contractelor cu societăți private pentru deszăpezire și a modului de fundamentare a ordinului privind utilizarea nisipului la deszăpezire.

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut, sâmbătă, ministrului Transporturilor să trimită Corpul de control la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și să ia toate măsurile legale pentru demiterea directorului general al companiei, Cătălin Homor.

Tag-uri: CNAIR, strazi, zapada
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ