Noul iOS 7 va fi disponibil începând de mâine

| 17 sep, 2013

Utilizatorii produselor Apple pot descărca, începând cu data de 18 septembrie, iOS 7, ultima versiune a sistemului de operare pentru iPhone şi iPad, diferită faţă de tot ce a fost până acum.

iOS 7 va fi disponibil începând cu data 18 seprembrie, potrivit unui anunţ al Apple, compania aşteptându-se ca milioane de utilizatori să-şi updateze softul, scrie ECONOMICA.net.

Noua versiune a iOS va fi disponibilă pentru terminalele iPhone de la generaţia 4 în sus şi pentru iPad de la generaţia 2 în sus, inclusiv iPad Mini. De asemenea, noul iOS 7 va fi disponibil pentru iPod Touch, de la generaţia a cincea în sus.

Este primul update major al sistemului de operare pentru dispozitive mobile al celor de la Apple, de când compania americană a lansat iPhone, în anul 2007. iOS 7 va avea 200 de caracteristici, spun cei de la Apple.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ