Nu credeai că pot fi puse la murat. 3 feluri de fructe pe care poţi să le consumi şi murate

| 01 dec, 2013

Fructele murate pot fi o garnitura potrivita langa tocanite de toamna sau un ingredient dulce-acrisor la desert. Prunele, pepenele rosu şi strugurii sunt fructele pe care poti sa le incerci cu incredere si murate.

Suntem obisnuiti in mare parte cu muraturile facute din legume si gemuri sau dulceturi facute din fructe. Bucatariile lumii ne-au invatat, insa, ca orice ingredient poate capata un gust si aspect nou daca avem curajul sa il folosim si altfel decat in mod obisnuit.

Fructele pot  fi transformate in gemuri, compoturi, dulceturi, dar si in muraturi. Fierte la foc mic, cu mirodenii si otet, fructele de toamna pot capata gusturi neobisnuite si placute, care completeaza perfect alte feluri de mancare. Strugurii, perele, prunele si alte bunatati dulci pe care le gasesti pot fi puse la pastrare sub forma unor muraturi.

Fructele murate isi pastreaza textura si gustul bun si pot fi servite la aperitiv langa un platou cu branzeturi, intr-un sandvis in care obisnuiai sa pui muraturi clasice, langa fripturi, in salate sau langa un desert cu inghetata.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ