Nu e nicio glumă. Elena Udrea dornică de o tăvăleală în noroi cu Victor Ponta

| 15 mai, 2014

Dacă mai era vreo urmă de îndoială, Elenei Udrea îi place în mocirlă. Este locul unde se simte cel mai bine şi unde evoluează cel mai natural. Iar de când a început campania electorală face ce ştie mai bine. Circul îi prieşte, remarcându-se în ultima perioadă doar prin apariţii stridente şi inadecvate pentru un om politic.

Dar Elena Udrea nu se mulţumeşte cu zarva pe care o produce în această campanie electorală şi vrea mai mult. Visând cu ochii deschişi la fotoliul prezidenţial, dna Udrea îşi face deja calculele pentru noiembrie, proiectându-se într-un tur II alături de Victor Ponta. Strategia Elenei Udrea pentru alegerile prezidenţiale : scandalul.

Deputata PMP a lansat la începutul acestei săptămâni un apel către Mihai Răzvan Ungureanu, Vasile Blaga şi Crin Antonescu, pentru a avea o discuţie pe tema strategiei anti-PSD.
“Îi invităm pe Crin Antonescu, Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu, să stăm la aceeaşi masă, să trecem peste orgolii”, a declarat Elena Udrea în cadrul unei conferinţe de presă.
Atât de mult succes a avut apelul doamnei Udrea, încât Antonescu a plecat în SUA, MRU la Doha, iar Vasile Blaga nici măcar nu s-a sinchisit să dea vreun răspuns. Nebăgată în seamă de nimeni, blonda cu breton a ieşit din nou la atac. În opinia sa, cel care-l va înfrunta pe Victor Ponta în bătălia pentru Cotroceni va trebui să utilizeze ca principală armă “scandalul”, fiind necesară coborârea în “mocirlă” pentru a-i face faţă candidatului PSD. Or, în mărinimia ei infinită, Udrea pare a fi dornică de “sacrificiu”, susţinând că este dispusă să-şi asume acest rol.
Afirmaţia, care este mai mult un atac la Victor Ponta, nu este altceva decât un pretext pentru a se erija în postura de candidat al dreptei la prezidenţiale.
“Este nevoie de un candidat care să se bată cu Victor Ponta pe terenul lui, în mocirlă, acolo unde se duce bătălia azi din cauza lui Victor Ponta şi să-l învingă cu armele lui. Aştept pe cineva care să ducă bătălia în stilul domnului Victor Ponta şi să-l şi bată pe acesta”, a afirmat Udrea, precizând totodată că se poate pregăti pentru a îndeplini propriile cerinţe.
Prin urmare, mesajul pe care Udrea îl transmite este unul foarte clar, liderul PMP încercând să convingă şi celelalte partide de dreapta că trebuie să o susţină în cursa pentru Cotroceni.
Rămâne de văzut cât de receptivi vor fi d’alde Blaga sau Antonescu să susţină ambiţiile blondei PMP-iste, cert este că Elena Udrea are toate şansele să sfârşească în mocirlă. Indiferent dacă va candida sau nu în noiembrie.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 mai, 2014
canciautor
Zi, pe bune
Nu s-a săturat nevasta să te țină pe banii ei acasă? Decât toată ziua șomer pe forumuri, mai bine mai faci o facultate, că la studenți nu se pune dacă sunt întreținuți de familie...
15 mai, 2014
cantautor
cainele moare de drum lung sau din cozonac secuiesc ,cateodata..
prostul,de grija altuia..
cred ca de prima parte stiai...
despre scoala ce zici:Fane Gheorghiu e buna?
am inteles ca Dna Andronescu era de acord sa mergem la facultate si fara bacalaureat...
15 mai, 2014
fan Sultanescu
ptr Andrei Pop(alias Sultanescu sau Dna Sultanescu)
Macovei sare peste calul democrației, dar uită de răspunderea pentru casa părinților săi:Andrei Pop
12 Mai, 14:32
Procurorul comunist Macovei ar trebui să știe mai bine.
Și ca să nu uităm, înainte de a trece la alte subiecte, cum a rămas cazul cu casa părinților europarlamentarului-procuror Macovei?

iata raspunsul absolventule de Stefan Gheorghiu:
Europarlamentara PDL Monica Macovei a bătut statul la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), după ce Justiția a luat casa părinților săi.
Familia eurodeputatei a primit daune de 130.900 de euro. Tatăl europarlamentarei a murit și ea a moștenit partea sa de avere, 226 de mii de lei. Lumea Justiției semnalează că decizia în cazul familiei Macovei a fost anonimizată.
15 mai, 2014
cantautor
pentru canciautorul filozof
Nivelul crescut al analfabetismului si al celor fara o scoala primara terminata, in Romania, nu afecteaza procesul de vot.
In caz contrar, PSD ar disparea de pe scena politica, este de parere sociologul Bruno Stefan, presedintele Fundatiei "Biroul de Cercetari Sociale".
15 mai, 2014
cantautor
in atentia dlui Sultanescu(consilier si coordonator slugi)
este de la sine inteles ca Dl.Sultanescu(coordonatorul acestor ziaristi virtuali)nu are imaginatie...
in fond,dupa ce termini un Stefan Gheorghiu,ce pretentii sa ai..
este o campanie in care trebuie sa trimiti niste mesaje favorabile partidului tau...
dar nu,Sultanescu ataca la baioneta rivalii politici..cu jigniri
o tinta permanenta este Udrea
saracul de el,nereusind sa dea sfaturi bune celor care il platesc,se ofera sa dea gratis la altii..
adica dreapta s-a chinuit sa-i faca plangere penala lui Ghita?
nu Negoita de la PSD?
am o nelamurire:am citit ca Dna Sultanescu este angajata brat la brat cu sotul sau...in aceasta lupta cu "dreapta nenorocita"
il intreb pe sotul sau,ar fi moral ca cineva s-o caracterizeze pe dumneaei:"inca se mai crede frumoasa",sau sa dea alte conotatii la termenul de 'parasuta'...?
cred ca nu..dar putem s-o facem si noi zilnic si cred eu,cu talent
campania este campanie,bunul simt ramane bun simt,acolo unde este..
in editoriale,vorbiti de normalitate
vorbe goale,nu-i asa?
nu sunt fan Udrea,insa nici nu cred in mitocanie ca instrument politic
daca veti continua,voi schimba si eu registru
adica pentru jignirile aduse unui membru al familiei mele politice voi riposta in scris,la fel de "civilizat"...
15 mai, 2014
canciautor
Te repeți măi băiete, șeful tău știe? Că din câte am aflat ești plătit la bucată și nu ai voie să postezi același lucru în locuri diferite! Mai bine i-ai spune sincer adevărul, că ai obosit și nu-ți mai vine să citești atât, tu care nu citeai nici ziarul înainte, decât la rubrica sport, înfrângeri la rugby.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ