Noua femeie bionică, Elena Udrea - mai urmărită decât Bianca Drăgușanu

| 15 mai, 2014

Greu este fără subiecte reale de campanie electorală. Elena Udrea însă nu se lasă cu una cu două și le inventează din mers, cu același aplomb cu care se afișa pe vremuri cu mopul, călare sau croșetând în studiourile de televiziune.

Cum în lipsa unor vânturi favorabile bărcuța PMP-ului zace în nemișcare cu velele răsucite, ambițioasa blondă se vede nevoită să sufle singură un vânticel din pupă. Treaba cu ”îndrăzneața” care sare din avion a cam răsuflat, plus că s-a dovedit până la final mai mare conotația negativă decât curajul protagonistei. În plus, de câte ori poți să-i ceri unei femei să-și riște viața, indiferent cât de nobil este scopul?

Așa că Elena Udrea s-a așezat confortabil, în lumina reflectoarelor, și-a scos andrelele și s-a apucat să-și croșeteze sârguincioasă subiect de campanie, unul pe față, două pe dos, despre cum o urmăresc pe dânsa oamenii răi, dihăniile lui Dan Voiculescu. Pe alocuri povestea pare ușor însăilată, cu tușa aceea de neverosimil, specifică seriei interbelice a submarinului Dox, dar Elena Udrea, acest TinTin modern al PMP se avântă cu entuziasmul disperării în descrierea aventurii. Aflăm astfel că Elena Udrea este urmărită și nu oricum, ci ilegal și nu de oricine, ci de oamenii lui Voiculescu. Ca o femeie care încă se mai crede frumoasă, am putea crede că i-ar trece pe sub bretonul platinat ideea că o urmăresc oareșice paparazzi, dar nu. Udrea știe exact cine, ce și cum, de parcă i-ar fi legitimat personal pe urmăritori. Dacă coroborăm povestea ei cu cea recent enunțată de liderul de grup liberal Scutaru despre amenințările lui Victor Ponta, cât și cu ultima poveste cu social democrații Negoiță vs Ghiță, nu putem decât concluziona că, din punct de vedere electoral, dreapta a intrat în anul morții, chinuită de frisoanele neiertătoare și fantasmele specifice unei crize de delirium tremens.

Din punctul nostru de vedere, nu ne dumirim ce este mai neverosimil: O Elena Udrea urmărită ilegal și pas cu pas de adversarii săi politici, curioși să afle ce ”strategii” mai pune la cale priceputa purtătoare de Vuitton a PMP, sau o nouă concurentă aflată în grațiile paparazzi și ale presei mondene, după femeia bionică, Bianca Drăgușanu...

Parcă nu ne vine a crede și o sfătuim pe Elena Udrea să nu se grăbească cu plângerea aia împotriva lui Dan Voiculescu. N-o fi dracul așa negru și poate că nu e vorba decât de un grup compact de maneliști de prin toate județele țării, chinuiți de preaplinul admirației față de dânsa și interesați să potcovească PMP cu versificările lor nemuritoare.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

9 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mai, 2014
PEDAGOGUL
centurista Udrea
Despre Udrea as putea spune ca este o mare centurista si reprezinta un mare virus pentru romani. Trebuie sa scapam de acesti talhari incompetenti.
15 mai, 2014
alonso
sultanescu e varza
sultanescu sta toata ziua si compune textele astea penibile, vai de mama lui de prostanac
15 mai, 2014
LOL
da, fată, imaginează-ți
și-n timpul ăsta Băsexu diseacă metafizica cu Peleșu, la o citirică, pe terasa editurii Hermafroditas
15 mai, 2014
Rogozin Fandaxin
cantautor=costelus de la Oradea
”nu sunt fan Udrea” nasol momentul. ea stie? nici eu nu sunt fan Udrea dar cred ca are dreptate: a fost evident ca este strans urmarita, inca de cand a sarit cu parasuta! era un haidamac in spatele ei, literalmente ii sufla femeii in ceafa :))
15 mai, 2014
cantautor
banuiesc ca-ti place cozonacul secuiesc si mancarea bio..
este in regula...
probabil Dl Ponta si Dna Ponta au facut prozeliti..
de preferat fan un manelist decat sa afisezi poze cu Putin in cadru si dupa aceea sa le retragi...
in ceea ce priveste haidamacii,atentie mare 1-2 luni pentru Dl Nastase...
15 mai, 2014
cantautor
in atentia dlui Sultanescu(consilier si coordonator slugi)
este de la sine inteles ca Dl.Sultanescu(coordonatorul acestor ziaristi virtuali)nu are imaginatie...
in fond,dupa ce termini un Stefan Gheorghiu,ce pretentii sa ai..
este o campanie in care trebuie sa trimiti niste mesaje favorabile partidului tau...
dar nu,Sultanescu ataca la baioneta rivalii politici..cu jigniri
o tinta permanenta este Udrea
saracul de el,nereusind sa dea sfaturi bune celor care il platesc,se ofera sa dea gratis la altii..
adica dreapta s-a chinuit sa-i faca plangere penala lui Ghita?
nu Negoita de la PSD?
am o nelamurire:am citit ca Dna Sultanescu este angajata brat la brat cu sotul sau...in aceasta lupta cu "dreapta nenorocita"
il intreb pe sotul sau,ar fi moral ca cineva s-o caracterizeze pe dumneaei:"inca se mai crede frumoasa",sau sa dea alte conotatii la termenul de 'parasuta'...?
cred ca nu..dar putem s-o facem si noi zilnic si cred eu,cu talent
campania este campanie,bunul simt ramane bun simt,acolo unde este..
in editoriale,vorbiti de normalitate
vorbe goale,nu-i asa?
nu sunt fan Udrea,insa nici nu cred in mitocanie ca instrument politic
daca veti continua,voi schimba si eu registru
adica pentru jignirile aduse unui membru al familiei mele politice voi riposta in scris,la fel de "civilizat"...
15 mai, 2014
LOL
Marș măi, pateticule
Singurul loc unde am văzut parașută în text a fost în comentariul tău, agramatule :)) Și de când are nevoie Udrea de pechinezi ca tine, s-o apere. Ce să-ți spun, tare amenințător ești. Auzi la el, famelie politică mare, remunerație după buget :D Nu prea te duce formația cultural-, nu-i așa? Cred că tu nu ai prins nici măcar disprețuita Ștefan Gheorghiu. Pari un postac ”liicean”, cu picioarele în lighean.
15 mai, 2014
kkmaka
AIA BIONICA, TU -ZDREANTA LUI GHITA
MARS SI SUGE-O ONANIMO LOL
AI O MECLA DE BATUT POOWLA DE EA
15 mai, 2014
LOL
:))
Vrei să spui Geronimo, măi postacule :D

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ