Udrea știe pe de rost toate numerele de înmatriculare din București

| 17 mai, 2014

Pe ultima sută de metri a mandatului său, Traian Băsescu ar putea fi un adevărat domn pentru Elena Udrea și să mute capitala la Târgoviște.

Cum nu mai e mult până departe, am putea s-o vedem și pe asta, președintele reușind astfel să se achite de o mai veche datorie față de interimara la Mediu care a furnizat județului Călărași fondurile necesare unui minipărculeț de distracții și recreație comunală, la Nana, viitorul Versailles românesc (pentru Turcescu, Versoix).

Consecința cea mai îmbucurătoare pentru purtătoarea de poșetă a PMP ar fi, în acest caz, că în timp ce Udrea ar ajunge împreună cu toată Camera Deputaților la Târgoviște, Dan Voiculescu ar rămâne singur deznădăjduit și în părăsire la București, cu întreg trustul Intact. Este singura rezolvare, credem noi, pentru ca Elena Udrea să scape definitiv de năzărelile urmăririlor în trafic. Tema apărută zilele trecute în discursul favoritei prezidențiale nu vrea să se resoarbă deloc, în lipsa altor teme electorale. Udrea se dă lovită și părăsită și înspăimântată de urmăritorii ”ilegali” care o tracasează prin tot Bucureștiul cu mașini ”cu numere de Intact”. Dacă această informație chiar este reală și nu doar una destinată să trezească bărbatul ocrotitor care moțăie la palat, am dori să o întrebăm și noi pe fosta deputată PDL: de unde știți, stimată doamnă, cui aparțin numerele mașinilor care circulă prin București? Și o a doua întrebare, bonus de weekend: cum se numesc cei care urmăresc un politician traseist? Poate că, totuși, nu este vorba decât de un grup compact de pedeliștit din partidul rămas la Blaga, care ar dori și ei să nimerească calea regală de acces în PMP, aia pe care când au intrat Udrea și Cristi Preda, s-au așezat direct în capul mesei...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ