UPDATE. Cristian Diaconescu s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară

| 20 mai, 2014

Cristian Diaconescu, fost consilier prezidenţial, s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară, a anunţat marţi deputata Elena Udrea.

UPDATE. Cristian Diaconescu, fost consilier prezidenţial, s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară, a anunţat marţi deputata Elena Udrea.

Cristian Diaconescu a declarat că proiectul politic al partidului său şi al lui individual este 'păstrarea sensului occidental al României'. 'În acest moment, nu cred că acest proces este ireversibil', a apreciat el.

În acest sens, Diaconescu a îndemnat românii să fie atenţi la discursul vicepreşedintelui american Joe Biden, prezent marţi la Bucureşti.

'Oamenii trebuie să înţeleagă, dincolo de aspectele diplomatice şi eleganţa discursului (...), faptul că există o îngrijorare şi o preocupare în ceea ce priveşte parcursul democratic al României', a spus Diaconescu.

El a afirmat că înscrierea sa în PMP face parte din procesul de 'punere în operă a viziunii politice a lui Traian Băsescu'. 'În acest moment este nevoie de partide politice, într-un context complicat prin care trece România', a subliniat el, îndemnând românii să iasă la vot duminică. 'Neparticiparea la vot reprezintă o atitudine total necorespunzătoare momentului politic în care ne aflăm', a adăugat Diaconescu.

La rândul său, Elena Udrea a susţinut că Cristian Diaconescu este 'tipul de bărbat politic de care România are nevoie'. 'Este un om decent, pe care nu l-am auzit niciodată jignind o femeie (...), e tipul de politician occidental de care avem mare lipsă în acest moment pe scena politică', a spus Udrea.

Preşedintele Traian Băsescu l-a eliberat pe 30 aprilie din funcţia de consilier prezidenţial pe Cristian Diaconescu. Cristian Diaconescu era consilier prezidenţial şi şef al Cancelariei Prezidenţiale din mai 2012.

Elena Udrea a precizat, într-o conferinţă de presă la care este prezent şi Cristian Diaconescu, că înscrierea acestuia în PMP este un semnal că toate forţele de opoziţie la PSD, la guvernarea Ponta se implică în mobilizarea electoratului de centru-dreapta pentru a opri 'pesedizarea' României.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ