Elena Udrea: De 5 zile sunt supravegheată non-stop de securiştii lui Voiculescu

| 14 mai, 2014

Elena Udrea a publicat  pe pagina sa de facebook un text în care a susținut ca de 5 zile este ”supravegheată non-stop, ilegal de securiștii lui Dan Voiculescu, indiferent unde merge și ce face”.

Elena Udrea a făcut cateva fotografii celor doua masini si a mai precizat ca va depune plangere penala impotriva celor care o urmăresc dar si impotriva lui Dan Voiculescu. Udrea a mai scris ca de la parasuta la amenintari a fost doar un pas, pe care Voiculescu si  Ponta l-au facut.

"Până unde merge frica lui Ponta şi a baronilor pe care îi reprezintă şi a lui Voiculescu de ceea ce poate să urmeze în România după Traian Băsescu? Cât de mare este disperarea acestor doi faţă de faptul că ar putea să piardă în noiembrie 2014, momentul de a ajunge să controleze România şi să pună mâna pe justiţie şi pe resursele ţării? Cred că ei trăiesc o adevărată groază la gândul că va urma un regim care să continue linia Preşedintelui. Aşa că pun toate resursele, de orice fel, pe cei care îi sperie şi le încurcă calculele. În fiecare seară vedeţi atacuri furibunde la televiziunea lui Voiculescu şi în presa pontista la adresa lui Traian Băsescu, PMP şi Elena Udrea. Şi nu este de ajuns. De cinci zile sunt supravegheată non stop, în mod ilegal, de securiştii lui Dan Voiculescu. Ceas de ceas sunt urmărită de cel puţin două maşini, indiferent unde merg şi ce fac. I-am fotografiat pe cei pe care i-am surprins pe urmele mele şi voi depune plângere penală împotriva lor şi a lui Voiculescu, cel care i-a angajat. Deja cred că s-a ajuns prea departe. De la paraşută la presiune şi ameninţări, nu a fost decât un pas. Pe care Ponta şi Voiculescu l-au făcut! ", scrie Elena Udrea pe pagina sa de facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ