Fileață arestat: Una din gorilele PMP de la Nana este suficient de periculos pentru a sta la răcoare

| 15 mai, 2014

Din păcate pentru eforturile de albire a implicației Elenei Udrea și a PMP, în scurt timp s-a dovedit că individul este o ”amintire” politică din perioada pedelistă și, în plus, este cercetat într-un alt dosar, mult mai grav, în care este acuzat de prejudicierea Complexului Energetic Oltenia.

În urma scandalului electoral care a dus la agresarea unei sexagenare, în comuna Nana, propaganda băsistă a efectuat câteva manevre de eschivă. În primul rând s-a pretins că între cel acuzat de agresiune, numitul Ștefan Fileață și PMP nu ar fi fost nicio legătură și asta în pofida martorilor și filmărilor care detaliau cum acesta a venit împreună cu grupul de străini care o însoțeau pe Elena Udrea, ”pentru protecție”. Chiar pe secvența filmată de echipa de la Antena3, bătrâna agresată exact așa ripostează, întrebându-se retoric cine sunt acei străini de comună și în virtutea cărui drept o împiedică să vorbească ”la ea acasă”.

Când a devenit clar că nici dezmințirile publicate de Elena Udrea, pe facebook, care susţinea că „Individul care a agresat o femeie înaintea venirii mele în comuna Nana nu este membru al PMP.”, nu reușesc să dezamorseze scandalul legat de campania acesteia, s-a trecut la faza a doua. S-a încercat acreditarea ideii că bătrâna ar fi provocat scandalul, că ar fi cerut bani și că Fileață nici n-ar fi așa un individ periculos.

Tot incidentul a fost prezentat ca o simplă îmbrânceală care nu justifică un dosar penal. Din păcate pentru eforturile de albire a implicației Elenei Udrea și a PMP, în scurt timp s-a dovedit că individul este o ”amintire” politică din perioada pedelistă și, în plus, este cercetat într-un alt dosar, mult mai grav, în care este acuzat de prejudicierea Complexului Energetic Oltenia prin complicitate la sustragerea a 40 de tone de fier vechi. Deci, la momentul în care Fileață îi asigura ”protecția” Elenei Udrea, acesta se afla deja sub control judiciar.

Pe cei preocupați de aplanarea incidentului de campanie i-a luat pe nepregătite și reacția lui Fileață, despre care presa titra că a dispărut de la domiciliu și că nu s-a mai prezentat în fața magistraților în judecarea cazului de delapidare menționat mai sus.
Mai grav de atât, ân cazul agresiunii de care este acuzat Ştefan Fileaţă, cel magistrații din Târgu-Jiu au revocat măsura controlului judiciar şi i-au aplicat acestuia arestul preventiv. Mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile este motivat de instanță prin faptul că Fileaţă a încălcat obligaţiile controlului judiciar şi a comis, între timp, infracţiunea împotriva bătrânei din comuna Nana. Conform deciziei judecătorilor, se pare că totuși bodiguardul Elenei Udrea este suficient de periculos pentru societate pentru a sta o lună după gratii...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mai, 2014
cantautor
PDL-ul o avea relicve infractoare..
poate si PMP-ul
USD-ul ,de fapt PSD-ul, se mandreste cu un fost premier,presedinte de partid,condamnat definitiv de 2 ori la inchisoare...
este deci doctor in condamnari
pe langa el,Fileata asta,desi isi merita soarta,e mic copil...
ditamai Nastase-4 case a ajuns ditamai Nastase-2 condamnari
Cred ca intra in cartea recordurilor.Dle Sultanescu
(Dan Sultanescu este cel care coordoneaza si scrie,impreuna cu sotia si cu B.Teodorescu aceste capodopere de pe Obiectiv )

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ